Pišemo o

O nas
noprintZ

Team se predstavi: Simon

Predstavljamo enega izmed dveh idejnih nosilcev noprintZ storitve. Zato da ga lahko bolje spoznate, smo ga namenoma presenetili z nekaj nepričakovanimi vprašanji.

Več o tem
Finance
noprintZ

Plačila prihodnosti

Kako bomo plačevali v prihodnosti? Ali bo gotovini počasi odklenkalo? Velik poudarek je na prijetni uporabniški izkušnji, kar pa neizogibno vodi v digitalizacijo in združevanje posameznih segmentov plačilnega procesa v en sam uporabniku prijazen in enostaven proces.

Več o tem
O nas
noprintZ

Team se predstavi: Barbara

Kako razmišljajo finančniki? So res samo logiki ali pa znajo imeti zelo razvito tudi kreativnost in empatijo. Spoznajte Barbaro, enega izmed stebrov noprintZ teama.

Več o tem
Trgovci
noprintZ

Glavni pilot Kalčka

Predstavljamo Vladimirja Staniča, osebo za krmilom Kalčka, ekološke trgovine z najdaljšim stažem pri nas. Sicer ekonomist po izobrazbi, drugače pa multipraktik in “Jack of all Traits”. Človek z neskončnim repertoarjem interesov in vlog ter izjemno širino nas je tako impresioniral, da smo se odločili z njim narediti intervju.

Več o tem
Milestones
Fin4Green

!! We Did It Again !!

!! We Did It Again !! We received Seal of Excellence for the second time by Fin4Green In October 2018 we received Seal of excellence for the second time. Seal of excellence is the high-quality label awarded to projects submitted to Horizon 2020. Projects are evaluated by an international panel

Več o tem